Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

maart 2020

Primavera Ride 2020

maart 22 @ 09:00 - 17:00
De Proloog, Amerongen

Op 22 maart opent NL Tour Rides de toerfietskalender 2020 met de Primavera Ride. De Primavera Ride is precies wat je aan het begin van het seizoen wilt: een mooie combinatie van een paar heuveltjes, mooie wegen door bossen en korte stukjes door de polders en uiterwaarden van de Rijn. De start en finish is bij De Proloog in Amerongen aan de voet van de Amerongse Berg. Na afloop kun je op het plein voor De Proloog met je fietsvrienden napraten over de eerste toertocht van het…

Meer weten »

Cyclon Ride 2020

maart 29 @ 09:00 - 17:00
Cyclon HQ, Schaijk Nederland

Cyclon doet er alles aan ‘To keep your bike smiling! In de 2e editie van de Cyclon Ride op 29 maart 2020 laten we niet alleen de fietsen ‘smilen’. Ook de deelnemers komen aan hun trekken met een heerlijke toertocht door de heuvels rondom Nijmegen, door Noord-Limburg en het Oost-Brabantse land. Vanuit Cyclon HQ in Schaijk verzorgen NL Tour Rides en Cyclon de perfecte seizoensstart. Vooraf zorgen we dat je fiets tip top in orde is. Voor de start krijg je een kop koffie…

Meer weten »

april 2020

Flandrien Ride 2020

april 5 @ 09:00 - 17:00
Ginnekenmarkt, Breda

Zondag 5 april is de 4e editie van de Flandrien Ride. Op de dag van de Ronde van Vlaanderen vieren we de Vlaamse Hoogmis. De meest Vlaamse stad van Nederland, Breda, is het decor voor de start en finish van een toertocht Vlaamse Stijl! Meer dan 1.000 toerwielrenners worden voor één dag Flandrien! De routes lopen ten zuiden van Breda en een stuk voor België. Met een paar kasseienstroken, mooie koerswegen en soms smalle weggetjes slingerend door het landschap. De routes zijn uitgezet door oud…

Meer weten »

Gran Fondo Drenthe 2020

april 11 @ 09:00 - 17:00
VAM Berg, Drenthe

Kilometerslang over kasseien stoempen gaat je niet in de koude kleren zitten. Een echte uitdaging! In de Gran Fondo Drenthe kun je de Nederlandse kasseien trotseren. We noemen deze toertocht The Stone Ride omdat we bijna 20 km ‘nare’ kasseienstroken voor je hebben geselecteerd. A Day in Hell die perfect aansluit bij de opkomende gravel tochten. De start en finish is op de VAM-berg waar dit jaar het NK Wielrennen is. Heb je even geen zin in de steentjes? Langs alle kasseistroken ligt er een alternatief. Er is dus ook…

Meer weten »

Gran Fondo Hanze 2020

april 19 @ 09:00 - 17:00
Rode Torenplein, Zwolle

Zondag 19 april is de 2e editie van de Gran Fondo Hanze. Volg de Hanzevallei langs de IJssel. De Hanzevallei heeft hoge rivierdijken met imponerende vergezichten. Af en toe gaan de routes iets dieper de vallei in door bosrijke landgoederen en langs deftige havezaten. En natuurlijk gloort er altijd weer een Hanzestad op aan de horizon. De Gran Fondo Hanze volgt de route langs de voormalige Hanzesteden Zwolle, Zutphen, Deventer, Hattem en Doesburg. Ervaar onderweg de rijke geschiedenis van de Nederlandse Hanzesteden.

Meer weten »

King’s Ride 2020

april 26 @ 09:00 - 17:00
Landgoed Zonheuvel, Doorn

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Een feestje rondom de verjaardag van onze vorst is zo’n traditie net als de King’s Ride. Een bijzondere toertocht, waarbij de deelnemers behalve een bijzondere route ook een vorstelijk gevoel krijgen. De route leidt langs paleizen en kroondomeinen en we verzorgen heerlijke lekkernijen zoals Oranje Tompoucen en een glaasje Oranjebitter.

Meer weten »

mei 2020

Gran Fondo Brabant 2020

mei 10 @ 09:00 - 17:00
De Parade, Den Bosch

De Gran Fondo Brabant start en finisht naast de St. Janskerk in ’s Hertogenbosch op de Parade. Een heerlijke fietsdag door het Brabantse land. Met voor de start een echte Bossche Bol bij de koffie, mooie routes en de verzorging door  Cyclon onderweg. Bij terugkomst op De Parade zijn er onze missen met Finishers Medailles, een Kwaremont Biertje en gezellige Brabantse muziek. Alle ingrediënten voor een op en top-fietsdag!

Meer weten »

Gran Fondo Rosa 2020

mei 17 @ 08:00 - 18:00
Sportpark Hartenstein, Oosterbeek

In de toertocht Gran Fondo Rosa vieren we het Italiaanse wielrennen en de Ronde van Italië! De passie voor het wielrennen is nergens groter dan in Italië. De 4e editie van de Gran Fondo Rosa toertocht is zondag 17 mei 2020. Alle deelnemers aan de GF Rosa krijgen een Maglia Rosa wielershirt!

Meer weten »

Gran Fondo Amsterdam 2020

mei 24 @ 09:00 - 17:00
Borchland, Amsterdam

NL Tour Rides presenteert de Gran Fondo Amsterdam. Voor de vele Amsterdamse fietsliefhebbers, maar ook voor degenen die er niet zo vaak in de buurt zijn, hebben we een prachtige tocht samengesteld. De Gran Fondo Amsterdam is een toerklassieker waarbij (oud-)wielerkampioenen, amateurs, toerwielrenners en startende toerfietsers samen komen voor een prachtige tocht rondom dé Fietshoofdstad van de wereld en na afloop dag genieten van food & drinks en wielersfeer.

Meer weten »

juni 2020

TT Posbank 2020

juni 13 @ 07:00 - 11:00
Posbank Paviljoen Rheden,

Zaterdag 13 juni kun je meedoen aan een uniek evenement. Schrijf in met een team van 4 renners en doe mee aan een ploegentijdrit over de Posbank. Het parcours is volledig afgesloten en is 39 km lang (3 rondes van 13 km). Naast de Posbank beklim je ook elke ronde de Zijpenberg en overbruggen jullie meer dan 600 hoogtemeters.    

Meer weten »

Gran Fondo Veluwe 2020

juni 21 @ 09:00 - 17:00
Kasteel Cannenburch, Vaassen

NL Tour Rides presenteert de Gran Fondo Veluwe; een toertocht door het grootste natuurgebied van Nederland. Over rustige weggen door de bossen, hei en heuvels kun je een on-Nederlands mooie toertocht rijden. Onderweg schotelen we je een aantal mooie uitdagingen voor. Gran Fondo Veluwe 2020 start en finisht vanaf Kasteel Cannenburch in Vaassen. Een heerlijke fietsdag door de Veluwse natuur.

Meer weten »

juli 2020

1K Ride 2020

juli 5 @ 09:00 - 17:00
Kasteel Doorwerth, Doorwerth

Zondag 5 juli kun je je klimmersbenen weer op de proef stellen in de 6e editie van de 1K Ride. Een bijzondere uitdaging om in de omgeving van Arnhem en Zuidelijke Veluwe meer dan 1.000 hoogtemeters te fietsen. Een beetje col in de Alpen kent ook al snel een dergelijk hoogteverschil. In een op en top verzorgde toertocht, moet je maar liefst 25 klimmetjes bedwingen.

Meer weten »

Le Tour Ride 2020

juli 18 @ 08:00 - 17:00
Snowworld, Landgraaf

Op de dag van de finale van de Ronde van Frankrijk 2020 rijden we een toertocht Franse Stijl. Door het Limburgse landschap met de nodige klimmetjes. Na afloop kun je op groot scherm de finale tijdrit van de tour kijken in een leuke Franse sfeer.

Meer weten »

augustus 2020

Clásico España 2020

augustus 9 @ 08:00 - 18:00
Maaspoort, Den Bosch

In augustus 2020 zal Nederland onderdeel zijn van het Spaanse wielrennen. In Utrecht, Breda en Den Bosch zal het peloton neerstrijken. Met de toertocht Clásico España vieren we op zondag 9 augustus het Spaanse wielrennen!  Vanuit de Maaspoort in Den Bosch organiseren we een toertocht in Spaanse stijl door de regio's en langs de wegen waar ook de profs zullen rijden in hun Spaanse koers.

Meer weten »

IJsselmeer Challenge 2020

augustus 23 @ 06:00 - 21:00
Bataviahaven, Lelystad

Ben jij een wielrenner die niet wegloopt voor een uitdaging? Dan staat fietsen rondom het IJsselmeer op je bucket-list. De IJsselmeer Challenge is de meest verzorgde tocht om dit doen. En wat nog leuker is! Je verslaat de Hollandse elementen en je fiets voor Fonds Gehandicaptensport, zodat door jouw inspanningen ook mensen met een beperking kunnen sporten!

Meer weten »

september 2020

Gran Fondo Rotterdam 2020

september 6 @ 09:00 - 17:00
Willem Alexander Roeibaan, Rotterdam (Zevenhuizen)

De Gran Fondo Rotterdam 2020 start en finisht bij het roei-complex Willem-Alexander Baan. Iedere grote stad verdient zijn Gran Fondo. Zo ook Rotterdam. Voor de vele fietsliefhebbers die rondom deze mondiale havenstad wonen, maar ook voor degenen die er niet zo vaak in de buurt zijn, hebben we een prachtige tocht samengesteld. Bekende Rotterdamse wijken en wateren zoals De Maas, Kralingen en De Rotte zijn allemaal in de route opgenomen. Maar ook de polders, bossen, dijken en natuurgebieden rondom Rotterdam…

Meer weten »

De Gooise Toer 2020

september 20 @ 09:00 - 17:00
De Groene Afslag, Laren

NL Tour Rides presenteert samen met Stichting Gooise Rotaryclubs een nieuwe toertocht op zondag 20 september; De Gooise Toer.  Een toertocht door een van de mooiste gebieden van Nederland. Over rustige wegen, door de bossen, hei en waterwegen kun je een prachtige toertocht rijden. De Gooise Toer start en finisht vanaf de Groene Afslag in Laren. Een heerlijke fietsdag door de Gooi- en Vechtstreekse natuur.

Meer weten »

oktober 2020

Gelre´s Mooiste 2020

oktober 4 @ 08:00 - 17:00
Kasteel Staverden, Ermelo

Gelre’s Mooiste laat je kennismaken met de mooiste delen van de meest veelzijdige provincie van Nederland. Op het einde van het fietsseizoen doet de herfst zijn intrede. Gelderland is dan op zijn mooist met paarse heide, goudgele bossen en vallende bladeren. We verzorgen een uitdagende en veelzijdige toertocht voor je. Door delen van Gelderland waarvan velen de schoonheid nog niet kennen. Kortom, genoeg uitdagingen om 6 oktober op te stappen in de 5e editie van Gelre’s Mooiste.

Meer weten »

Oktoberfest Ride 2020 | Eindhoven

oktober 10 @ 11:00 - 20:00
Cyklist, Eindhoven

Met de Oktoberfest Ride sloot je het wielerseizoen 2020 in stijl af. Lekker een laatste toertocht rijden met je fietsvrienden en na afloop gezellig nagenieten in het Oktoberfest Finish Village. Wij zorgen voor Oktoberfest sfeer, heerlijke drankjes, lekker eten en vrolijke Dirndl’s. Dit jaar zijn we in Eindhoven en Amsterdam met het leukste fietsfeest!

Meer weten »

Oktoberfest Ride 2020 | Amsterdam

oktober 17 @ 11:00 - 20:00
Borchland, Amsterdam

Met de Oktoberfest Ride sloot je het wielerseizoen 2020 in stijl af. Lekker een laatste toertocht rijden met je fietsvrienden en na afloop gezellig nagenieten in het Oktoberfest Finish Village. Wij zorgen voor Oktoberfest sfeer, heerlijke drankjes, lekker eten en vrolijke Dirndl’s. Dit jaar zijn we in Eindhoven en Amsterdam met het leukste fietsfeest!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen