WINTER GRAVEL BOX

8 GPX gravel Rides en nog veel meer
6 – 31 januari 2024

NL Tour Rides Box

Ook in 2024 organiseert NL Tour Rides weer BOX Rides. Een paar keer per jaar is er een nieuw thema waarmee we een overvolle box aanbieden in combinatie met uitmuntende GPX Rides. Fietsen uit een doosje dus!

Je kunt op elke plek op de GPX route beginnen. Zoek in de nabijheid van het parcours een parkeerplaats, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket.

Bij terugkomst neem je een biertje en kijkt met voldoening terug op een mooie graveldag.

Uiteraard fiets je de Rides in je stijlvolle Gravel Winter Jacket.

Je ontvangt alle startbescheiden begin januari in een grote BOX thuisgestuurd en per mail krijg je acht (!!) mooie GPX routes. Zo kan je elk weekend in januari gravellen.

Winter Gravel Box

Winter Gravel Box; 6 t/m 31 januari 2024

DE INSCHRIJVING VOOR DE WINTER GRAVEL BOX IS GESLOTEN. WIL JE GRAAG NOG EEN BOX MAIL ONS DAN EVEN OP INFO@NLTOURRIDES.NL.

Je ontvangt alle startbescheiden in een grote BOX thuisgestuurd en per mail krijg je acht (!!) mooie GPX routes. Dus 8 voor de prijs van 1! Zo kan je elk weekend in januari één of twee gravel rides rijden. Check hieronder de routes.

Je krijgt uiterlijk 6 januari 2023 je Winter Gravel Box thuisgestuurd en alle 8 de GPX routes per mail.

8 GPX Routes

Eén of twee Rides voor elk januari weekend

De GPX routes worden per mail aan de deelnemers van de Gravelty Winter op 4 januari 2023 verstuurd. De routes zijn niet uitgepijld.

Ride #1: Rondom de Utrechtse heuvelrug. Een zeer afwisselende ride met bos, heide, venijnige klimmetjes en een heel gravelstuk over de Grebbelinie !

Ride #2: Een Noord-Limburgse ride door een nog onontdekt gravel deel van Nederland. Ten zuiden van Venlo  met delen door Duitsland. Een zeer gevarieerde gravelrit met louter en alleen maar gravel en ook nog eens de nodige hoogtemeters.

Ride #3: Een Brabantse ride ten zuiden van Tilburg. Deze ride heeft alles in zich wat Brabant zo mooi maakt. Oneindige bossen, geweldige heidestukken en heel veel onverhard, een must do !

Ride #4: Door Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Best wat hoogtemeters maar wel ervaring! Klimmen, gravel, uitzichten en ook nog eens de grens over: een zeer mooie en uitdagende gravel route voor de gevorderden.

Ride #5: Een ride door de Noordelijke Veluwe. Prachtige gravelrit door de talloze boswachterijen van de noordelijke Veluwe met oneindige gravelpaden

Ride #6: Oost-Brabant: Ten uiterste oosten van Brabant ontdek je verborgen gravelpaden en het mooie gebied van de Maashorst.

Ride #7: Overijssel: Vanaf Deventer rij je over de Sallandse Heuvelrug en weer terug over een zeer gevarieerd parcours met hier en daar een pittig klimmetje erin

Ride #8: Deze rit brengt je door alle heidegebieden ten zuiden van Eindhoven die nog verrassend afwisselend zijn.

Gravelty Winter Wielerjack

Van Gruppetto Cycling.

Voor alle deelnemers aan de Winter Gravel Box Rides is er een stijlvol Gravelty design ontwikkeld. Je kunt kiezen uit vier modieuze kleuren.

Dit unieke Limited Edition wielerjack is ook los verkrijgbaar voor € 69 op www.grupettocycling.cc. Voor Winter Gravel Box Ride inschrijvers is het jack inclusief.

Dit wielerjack heeft een lange rits, voert transpiratie snel af, heeft een lange rits en een perfect pasvorm.

Sokken, Wintercap en Buff

Drie extra Cycling items in de Box

De Winter Gravel Box bevat ook nog eens 4 extra Cycling producten die altijd van pas komen. De klassieke Grupetto Cycling Socks, een lekkere warme Buff van Bergamont en een warme Wintercap voor onder je helm.

Big Five Bikepacking E-guide

Kant-en-klare Bike-Packing trip van 400 km

De Winter Gravel Box bevat ook nog eens de Big Five Bikepacking e-guide (t.w.v. € 9). Om later in het jaar eens te doen aas het weer wat warmer is.

Kant-en-klare Bike-Packing trip van 400 km inclusief GPX, paklijst, accomodaties en meer. 400KM door de vijf mooiste gebieden van Nederland.

Meer info HIER.

Informatie

ALGEMEEN

Je kunt de Gravelty Winter rijden wanneer je wilt. Bij voorkeur natuurlijk tussen op de door ons aangegeven datum tussen 6 en 31 januari 2024. Maar is het de komende weken wellicht net even te slecht weer dan kan het natuurlijk ook later.

Je krijgt uiterlijk 4 januari 2024 je Winter Gravel Box thuisgestuurd en alle 8 de GPX routes per mail.

Spelregels

 • Het dragen van een valhelm is verplicht!
 • Zorg ervoor dat je fiets in deugdelijke staat is.
 • Respecteer het milieu. We mogen midden door een natuurgebied koersen. Hou je afval bij je.
 • Fiets voorzichtig.

Parkeren

Zoek zelf een ruime parkeerplaats langs het parcours waar je veilig je auto kunt parkeren. Vanuit daar volg je de GPX en fiets je het parcours.

Bestel direct

De Winter Gravel Box kan besteld worden tot 31 december 2023 23.59 uur. 

 • Winter Gravel Box
  6 t/m 31 januari 2024
 • Afstand: keuze uit 8 Gravel Rides van elk ongeveer 80 km
 • EURO 59
 • Routes voor GPS voor Ride #1 t/m Ride #8. De routes zijn niet uitgepijld.
 • Inclusief Gravel Winter Wielerjack (winkelwaarde € 69). Keuze uit 4 kleuren.
 • Inclusief: Grupetto Cycling Socks (t.w.v. € 9)
 • Inclusief: Grupetto Wintercap (t.w.v. € 12)
 • Inclusief: Bergamont Buff (t.w.v. € 7)
 • Heerlijk welverdiende biertje
 • RIDE WINTER EDITION (t.w.v. € 9,95).
 • Big Five Bikepacking e-guide (t.w.v. € 9). Kant-en-klare Bike-Packing trip van 400 km inclusief GPX, paklijst, accomodaties en meer. 400KM door de vijf mooiste gebieden van Nederland.
 • Maxim Energy Bars, Total Hydration tablets en bidon t.w.v. € 17.

 • CyclOn Wet Lube (125ml) ideaal voor de wintermaanden
 • Pasjeshouder voor op je telefoon van Scott

 • Waardebon van Grupetto Cycling t.w.v. € 20

 • Diverse kortingsbonnen van onze partners
 • Inclusief verzendkosten met Track & Trace
© Copyright - NL Tour Rides