Santa Ride Box

DECEMBER 2023

The most wonderful Ride of the year

Maak jij deel uit van het rood-witte peloton van kerstmannen? In navolging van de bekende Santa Runs in er nu ook, voor alle fietsfanaten, een Santa Ride. Fiets in Santa Style voor het goede doel en geniet na de finish van een heerlijk glühweintje .

Fiets de Santa Ride met je fietsvrienden en support Fonds Gehandicaptensport!

INSCHRIJVING SLUIT 20 DECEMBER 23.59 UUR!

Heb je de Santa Ride Box besteld? Dan ontvang je 21 december een mail met de deelnemersinfo en de routes. Verder ontvang je 21 december een track&trace over de verzending van de Box.

Santa Ride Deelnamepakket

De Santa Ride fiets je uiteraard volledig in stijl. Met de Santa Ride Winter Jersey (winkelwaarde € 69) om je warm te houden, een Santa Ride Beard Buff voor een witte baard en warme nek. En na afloop draag je je Santa Hat.

De Santa Ride Box is inclusief:

 • Santa Ride Winter Jersey + Beard Buff & Hat
 • Tube Gluhwein voor na de finish
 • Keuze uit 7 GPX routes van elke 70 a 80 kilometer  (niet te gek hartje winter….). met keuze uit weg of gravel.
 • Schrobeller Schnapps (om lekker warm te worden na afloop)
 • RIDE Magazine Winter Edition
 • Donatie van € 10 aan Fonds Gehandicaptensport

De Santa Ride Box kost € 49 inclusief verzendkosten.

Kies jouw route

Spreek tussen af met je fietsvrienden in Santa Ride outfit! Fiets je rondje en drink na afloop een glühwein. Zorg ervoor dat je de foto in Santa Ride outfit op sociale media post en maak kans op leuke prijzen van Grupetto Cycling.

De Santa Ride Box kan je rijden vanuit huis. Spreek met andere fietsvrienden af en ga in Santa Stijl lekker je rondje rijden.

Of je kiest ervoor om één van de gpx-toertochten te doen. De tochten zijn elk ongeveer 70/80 kilometer lang en starten en finishen in:

 • Den Bosch (wegtoertocht)
 • Amsterdam (wegtoertocht)
 • Amerongen (gravel tocht)
 • Rotterdam (wegtoertocht)
 • Zwolle (wegtoertocht)
 • Eindhoven (gravel tocht)
 • Alkmaar (wegtoertocht)

De GPX ontvang je na inschrijving op 21 december per mail.

Steun deze kerst de gehandicaptensport

De kerstgedachte is ook om iets extra’s voor je naasten te doen. Onze charity partner Fonds Gehandicaptensport kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Je kunt als (groep) deelnemer(s) meehelpen en een bijdrage doen. Donaties zijn bestemd voor het project Uniek Sporten Hulpmiddelen waarover je hieronder meer informatie treft.

De feestdagen staan weer voor de deur. En dat betekent gezelligheid, lekker eten en het geven van cadeau’s.  Voor de sporters die zich aanmelden bij Uniek Sporten Hulpmiddelen staat er maar 1 ding op hun verlanglijstje …. Een sporthulpmiddel. Dit kan een prothese zijn of een speciale sportrolstoel.

Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Jochem Leemans:

Een ongeluk tijdens het fietscrossen in 2004 had grote gevolgen voor Jochem Leemans. In zijn pols trad spierdystrofie op waardoor hij nu zijn hele linkerhand en arm niet kan gebruiken. Om toch te kunnen blijven sporten vond hij zelf de oplossing in een ligfiets. Op zijn aangepaste fiets reed hij dit jaar een wereldrecord op de 100 mile en 100 kilometer. Hij wil daarmee ook anderen inspireren. “Ik ben trots op het record, maar het belangrijkste is dat mensen niet bij de pakken neer gaan zitten en denken: dit kan ik ook.”

Het aanschaffen van een eigen sporthulpmiddel is vaak ingewikkeld en zeer kostbaar. Via het platform Uniek Sporten van Fonds Gehandicaptensport willen we mensen met een beperking helpen met de financiering van sporthulpmiddelen. Jullie inzet is hard nodig om de financiering van deze sporthulpmiddelen rond te krijgen. Hoeveel kerstwensen laten wij samen uitkomen?

Help jij ons om deze unieke sporters dit jaar een extra mooie kerst te bezorgen?

Santa Style Winter Jersey

+ Santa’s Beard Buff & Hat

De dag dat je de Santa Ride fietst, stap je natuurlijk in stijl op. Het Santa Winter Jersey met Beard Buff zorgt ervoor dat je in kerststijl je kerstrit doet en er lekker warmpjes bijzit. De Santa Hat is om ook vooraf en na afloop van de tocht in Santa Stijl te blijven.

Het Winter Jersey is gevoerd, heeft een lange rits en anti-slip gripper voor een perfecte pasvorm.  Dit wielerjack voert transpiratie snel af. Het shirt heeft een winkelwaarde van € 69.

INSCHRIJVING

Schrijf in vóór 20 december 23.59 uur!

Deelname kost € 49 inclusief verzendkosten van de Box vóór 23 december.

 • Inclusief donatie van € 10 aan Fonds Gehandicaptensport

© Copyright - NL Tour Rides