HERFST GPX RIDES

Toertochten vanuit je kofferbak

Afgelopen zomer hebben we de ‘Corona-Proof’ Summer Rides Kofferbakritten georganiseerd. Deze werden zeer positief ontvangen door deelnemers en vergunningsverstrekkers. Daarom was het doel om ook deze Herfst en Winter kleinschalige, exclusieve Kofferbakritten te organiseren van maximaal 250 personen per keer. Een toertocht fietsen waarbij de deelnemers in tijdvakken vertrekken en alles via het drive-inn principe plaatsvindt, leek ons uitermate ‘corona-proof’. Een toertocht blijft echter een evenement en is daarom onder de huidige corona maatregelen ook verboden.

Als alternatief hebben we de Herfst Rides Kofferbakritten omgebouwd naar Herfst GPX Rides. Van 7 november tot en met 6 december kun je inschrijven. Je krijgt alle startbescheiden die je normaliter bij een toertocht krijgt in 2-voud thuis gestuurd in een box. Per mail krijg je twee (!!) mooie GPX routes over of in de nabijheid van de Veluwe. Dus 2 voor de prijs van 1!

Zoek langs of in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je het Lucky 13 herfstbock biertje en kijkt met voldoening terug op een mooie herfstdag over de Veluwe.

WINTER GPX RIDES

Toertochten vanuit je kofferbak

Van 2 t/m 31 januari zijn er de Winter GPX Rides. Fietsen vanuit je kofferbak over heerlijke rustige route over en nabij de Veluwe. Na inschrijving krijg je alle startbescheiden die je normaliter bij een toertocht krijgt in 2-voud thuis gestuurd in een box. Per mail krijg je twee (!) mooie GPX routes over of in de nabijheid van de Veluwe. Dus 2 voor de prijs van 1! Kun je in januari genoeg kilometers maken om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen t beginnen,

Zoek langs of in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je ons Lucky 13 biertje en kijkt met voldoening terug op een mooie winterdag over de Veluwe.

Indien de corona maatregelen het toelaten zullen we Winter GPX Rides mogelijk aanpassen met de mogelijkheid van een centrale start- /finishlocatie, materiële assistentie, bezemwagen en verzorgingsposten onderweg.

GRAVELTY RUDOLPH

DE GRAVEL X-MAS RIDE

Vanuit het Hart van de Veluwe, De Thermiekbel op Vliegveld Terlet tussen Arnhem en Apeldoorn is op 19 en 20 december Gravelty Rudolph. Een Gravel Ride over 90 km in X-Mas sfeer. Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een uniek Limited Edition Rudolph X-Mas wielertrui lange mouw volgens het concept ‘the Most Ugly X-Mas Sweater’. 

De Gravelty Rudolph is een allround gravelrit over het zuidelijke deel van Veluwe met werkelijk alles wat een gravelride moet hebben: brede bospaden, tracks dwars door de heide, mooie kronkelende doubletracks en natuurlijk ook heel veel Veluws gravel! In 90 km overwin je ook nog eens ruim 700 hoogtemeters, een must do ! Na afloop is er een after-party in X-mas sfeer met food & drinks!

Zodra er meer bekend is over de corona maatregelen zullen we communiceren op welke wijze de Gravelty Rudolph georganiseerd wordt.

GRAVELTY SERIES

Gravel de hele winter op de Veluwe

Gravellen wordt steeds populairder, en niet zonder reden. Het kan eigenlijk op elke fiets, het is vaak wat uitdagender dan de normale wegen en je komt ook nog eens op allerlei mooie plekken. Genoeg reden voor NL Tour Rides om een aantal toertochten uit te breiden met een Gravel variant onder de naam: Gravelty Series. 

Deze zomer waren er vier Pop-Up Gravel Rides onder de naam Gravelty Summer. Komende herfst en winter organiseren we Gravelty GPX Rides over de Veluwe.

Van 7 november tot en met 6 december 2020 is er Gravelty GPX Herfst. Schrijf in en je krijgt een deelnamebox thuisgestuurd met alle startbescheiden die je normaliter krijgt voor een Ride met een centrale start en finish. Maar dan alles in 2-voud. Via de mail krijg je de GPX routes van twee (!) Gravelty Rides over de Veluwe. Je kunt je dus twee keer uitleven!

Van 2 tot en met 31 januari 2021 is er Gravelty GPX Winter. Ook hierbij geldt 2 voor de prijs van 1! Dus 2x koffie, 2x een Lucky 13 Biertje, 2x een Maxim sportvoedingspakket en via de mail krijg je de twee nieuwe GPX routes van Gravelty Rides over de Veluwe. Zo kom je de winter wel door!

VIRTUAL RIDES

Fiets echt én virtueel

NL Tour Rides bied deze winter een paar leuke virtuele uitdagingen aan. Fiets échte kilometers en leg virtueel een aansprekend parcours af.

We organiseerden al de Helden Ride, Mission Yellow, Mission Freedom, Mission Pink, Virtual Flandrien Ride en de virtuele IJsselmeer Challenge waaraan in totaal duizenden toerwielrenners deelnamen. De komende tijd kun je Mission El Toro fietsen of the Hell of the North.

Fiets buiten in je nabije omgeving (of binnen), registreer je fietstocht met Strava of Garmin, upload je gefietste kilometers op onze site en kijk op het leaderbord hoe veel jij en andere deelnemers hebben gefietst.

SANTA RIDE

The most wonderful Ride of the year

n navolging van de vele Santa Run’s is er in 2020 de primeur van de Santa Ride. Ook alle fietsfanaten kunnen in Santa Style hun sport beoefenen, fietsen voor het goede doel en een leuk (coronaproof) feestje bouwen.

Van 10 t/m 27 december 2020 doen we dat vanwege Covid-19 vooralsnog met een Home Edition. Bestel de Santa Ride Home Edition Box, fiets met je fietsvrienden de Santa Ride 2020 en steun Fonds Gehandicaptensport!

De inschrijving sluit 30 november 23.59 uur! De Santa Ride Home Edition is COVID-19 safe.