Vaderdagstip – Kadobon van NL Tour Rides

Verras je vader en geef een toertocht cadeau!

Zondag 17 juni is het weer Vaderdag! Ben jij nog op zoek naar dat ene speciale cadeau om hem dit jaar extra in het zonnetje te zetten? Verras je vader dan dit jaar met een deelname aan één van de toertochten van NL Tour Rides.

NL Tour Rides toertochten zijn goed verzorgde toertochten veelal vanaf bijzondere lokatie. Bijzondere tochten als de Flandrien Ride, Oktoberfest Ride, Gran Fondo Rosa en 1K Ride maken deel uit van de kalender.

De vaderdag voucher is geldig tot en met 31 mei 2019 en kun je verzilveren door het invoeren van een code bij een online voorinschrijving van 1 van de ruim 15 jaarlijkse toertochten van NL Tour Rides.

VADERDAG BON

Krijg een MAXIM Bidon en Energy Bar op de Bike Motion CADEAU!

Tour Rides Series en Maxim staan beide op de Bike Motion van 2 tot en met 4 maart a.s. Maxim is genomineerd voor de Bike Motion Award met de Maxim Power Gel Drink. Breng je stem uit op STEM MAXIM

Nadat je gestemd hebt krijg je een ‘Bedankt voor je stem’ mail van Bike Motion. Op vertoon hiervan krijg je bij de Tour Rides Series stand (10.TT12) een Maxim Bidon en Energy Bar ophalen!

Deelnemers krijgen Personalized wielershirt!

Een unieke aanbieding! Rij de King’s Ride 2018 in een personalized shirt! Bij inschrijving kun je een prachtig wielershirt bestellen. Schrijf voor 1 februari 2018 in en krijg gratis je eigen naam op de borst!

Leuke klimmetjes in Primavera Ride

De Primevera Ride routes bieden je de kans om de eerste serieuze klimmetjes van het jaar te bedwingen. We rijden over de Amerongse Berg, de Pyramide van Austerlitz, de Italiaanse weg en de Grebbeberg. Kortom genoeg kuitenbijtertjes zo vroeg in het jaar!

Magazine Helden bij de inschrijving voor 1 februari

Helden Magazine is dé sportglossy over bloed, zweet en trainen. In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en leer je de mens achter de topsporter kennen. Schrijf voor 1 februari 2018 in en krijg de Helden Editie over de ‘Held van het Jaar’ Tom Dumoulin thuisgestuurd. Deze editie kost in de winkel 7,50 euro.

Nog een laatste Ride om het af te leren….. De HerfstRide

Voordat de racefiets opgeborgen wordt nog één keer een mooie tocht rijden?

Het kan op 29 oktober vanaf Kijkduin in Den Haag. De mooie en gevarieerde omgeving rondom de Hofstad is het decor dat begint en eindigt met zeezicht. Tussendoor zie je opvallend veel verschillende omgevingen en als het weer meewerkt zoals afgelopen jaar, dan zal het een prachtige tocht worden; The Ride of the Falling Leaves.

Gelre´s Mooiste Start/Finishlocatie gewijzigd!

Let op! De start en finish lokatie van Gelre’s Mooiste is verhuist van Huis de Voorst in Eefde naar de bourgondische wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt (ten zuiden van Zutphen). In de deelnemersinformatie mail van a.s. vrijdag 22 september volgt meer informatie voor alle deelnemers. De routes blijven ongewijzigd.

Kwaremont feliciteert je met je prestatie

Na de finish krijgen alle deelnemers een heerlijk Kwaremont Biertje aangeboden. Het pittig blond bier van 6,6%. Speciaal gebrouwen voor kopmannen.

De enige klim waar je vandaag wel lol aan beleeft!

Strava Klassementen op 10 klimmetjes

Er zijn drie afstanden (80, 110 en 140 km) die allemaal minimaal 1.000 hoogtemeters overbruggen. Een beetje col in de Alpen kent ook al een dergelijk hoogteverschil. De routes van de 2017 editie zijn nog intenser dan voorgaande edities. En op hiernaast benoemde klimmetjes hebben we een Strava segment neergelegd. Zorg dat je daar voluit gaat en hoog in het klassement komt.

Join the Strava NL Tour Ride Club. Zo kan je al je geleverde prestaties terugvinden en vergelijken met je fietsmaten die ook aan de 1K Ride meedoen. Meld je aan op:
strava.com/clubs/nltourrides (zoek op NL Tour Rides)

• Holleweg
• Sonnenberg
• Menthenberg
• Monnikensteeg
• Emma Pyramide (w)
• Zijpenberg
• Posbank
• Emma Pyramide (o)
• Hoogte 80
• Italiaanseweg

Brabants Mooiste 2017 met Kwaremont Pop-Up Terras

Het mag nu officieel bekend worden; de zomerse fietsdagen zijn aangebroken. Dit betekent weg met de arm- en beenstukken. En als het zonnetje schijnt kun je na een Tour Ride wat langer blijven hangen met je fietsmaten en een tweede biertje bestellen. Daarom is er bij Brabants Mooiste het Kwaremont Pop-Up Terras bij het mooiste kasteel van Brabant; Kasteel Heeswijk.