Corona Crisis

Update

We hadden i.v.m. Covid-19 niet verwacht alweer op dezelfde wijze te kunnen organiseren als de afgelopen jaren. Daarom is gekozen voor een alternatieve opzet waarin een tocht verdeeld wordt over verschillende dagen en tijdvakken.

We hebben besloten om de tochten tot in ieder geval eind augustus 2021 geheel ‘corona-proof’ aan te bieden als Ride-in-a-Box. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid.

Een Ride-in-a-Box is een toertocht die je zelfstandig of met één of meerdere vrienden rijdt en waarvoor je een overvolle box ontvangt.

HOE WERKT Ride-in-a-Box?
Ondanks alle geldende maatregelen kun je gelukkig wel gewoon toerwielrennen! Middels een Ride-in-a-Box Toertocht biedt NL Tour Rides je op een Covid-Safe manier de mogelijkheid aan om op een leuke en veilige toertocht te fietsen. Wij sturen je enkele dagen voor de Ride de GPX per mail en de link naar onze Komoot pagina met de routes. Alle inschrijfbescheiden verkrijg je op de dag van de tocht zelf uitgereikt bij het Pick-Up Point in een volle BOX! Soms richten we hiervoor een Drive-Thru in en krijg je de BOX in je auto aangereikt en bij een aantal tochten doen we het middels een balie.

Doordat we de inschrijving regelen per starttijdvakken en spreiden over meerdere lokaties en/of dagen is het nooit druk bij de start of de finish. Hierdoor kan je de geldende maatregelen waaronder 1,5 meter afstand houden goed handhaven.

__________

Update – 13 januari 2021

De inschrijving voor de 2021 toertochtenkalender van NL Tour Rides is geopend. Een aantal toertochten zijn al open voor inschrijving en de komende weken zullen nog meer inschrijvingen openen.

Omdat we niet verwachten dat we, door de corona maatregelen, alweer op dezelfde wijze kunnen organiseren als de afgelopen jaren, hebben we voorlopig gekozen voor een alternatieve opzet. 

Hiermee kunnen we de 2021 edities zo verantwoord mogelijk en ‘coronaproof’ organiseren. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid, zodat de kans groot is dat we ook daadwerkelijk toertochten kunnen organiseren.

We spreiden iedere toertocht over twee (of meerdere) dagen. Je kiest bij inschrijving voor een datum, afstand en een tijdvak. De tijdvakken lopen van 8.30 uur tot 11.00 uur waarbij per 15 minuten 50 startplekken beschikbaar zijn.

Had je in 2020 ingeschreven voor een toertocht dan ontvang je per mail een unieke code als betreffende toertocht open gaat voor inschrijving. Zodoende heb je als eerste de mogelijkheid om te her-inschrijven en een dag en tijdvak te kiezen.

Corona Clausule bij inschrijving

NL Tour Rides geeft deelnemers de garantie dat indien de tocht onverhoopt niet door kan gaan vanwege door de overheid opgelegde restricties de inschrijving recht geeft op een volgende editie van de tocht of een gelijkwaardige tocht/pakket.

__________

Update – 16 November 2020

Afgelopen jaar hebben vanwege Covid-19 helaas onze reguliere tochten, die voor oktober 2020 zouden plaatsvinden, moeten annuleren. Alle inschrijvingen zijn daarbij doorgeschoven naar de 2021 editie.

De inschrijving voor de Primavera Ride 2021 is inmiddels geopend. Ook de inschrijving van andere tochten van NL Tour Rides, in de maanden maart, april en mei, zullen de komende weken hun inschrijving openen.

Omdat we niet verwachten dat we, door de corona maatregelen, alweer op dezelfde wijze kunnen organiseren als de afgelopen jaren hebben we gekozen voor een alternatieve opzet.

We hebben besloten om de tochten van maart t/m mei meer ‘corona-proof’ te organiseren. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid, zodat de kans groot is dat we de tochten ook daadwerkelijk kunnen organiseren. We spreiden elke toertocht over twee (of meerdere) dagen. Degene die al ingeschreven waren voor de 2020 editie krijgen per mail persoonlijk bericht om te ‘her-inschrijven’ middels een unieke code. Je kiest bij herbevestiging van je inschrijving voor een datum en een tijdvak. Wacht niet te lang hiermee want de populaire tijdvakken kunnen snel vollopen.

Bij elke tocht is de inschrijving tevens ook direct geopend voor nieuwe deelnemers.

__________

Update – 1 November 2020

De Gravelty Rudolph en de Gravelty Winter tochten zullen net als de Gravelty Herfst en de Gravelty GPX Rides met een Box en een GPX plaatsvinden. Alle deelnemers krijgen de box thuisgestuurd. Zie de specifieke sites voor meer informatie.

__________

Update – 15 oktober 2020

De recente Corona maatregelen van 14 oktober tot en 15 november 2020 houden in dat de geplande toertochten van de Herfst Ride op 8 en 29 november op een andere wijze ingevuld dienen te gaan worden. Hierover zullen we in de week van 19 oktober nader communiceren.

__________

Bericht – april 2020

Gezien de eerdere Corona maatregelen van de overheid eerder dit jaar heeft NL Tour Rides besloten om al haar 2020 toertochten te verplaatsen naar 2021.

Je inschrijving blijft geldig voor dezelfde toertocht in 2021. We zetten deze integraal over. Dit geldt ook voor extra bestellingen als een wielershirt, pasta, etc. die je hebt gedaan. Hier vind je de (voorlopige) NL Tour Rides 2021 kalender.

Acties

Deelnemers die gebruik gemaakt hebben van onze aantrekkelijke (Early Bird) acties zoals Topdeal inclusief pasta, gratis deelname aan extra toertocht(en), etc. behouden deze aanbieding voor 2021. De codes die je eerder dit jaar hiervoor hebt gekregen, blijven ook in 2021 bruikbaar. Heb je je code al gebruikt dan hoef je niks te doen en schuiven we je inschrijving automatisch door.

Wielershirts

Zoals gebruikelijk zullen we de wielershirts die gekoppeld zijn aan de toertochten in de twee weken voor de toertocht opsturen aan de deelnemers. Voor de deelnemers die voor de optie ‘uitreiken bij de start’ hebben gekozen, liggen de wielershirt klaar op de dag van het evenement. Enkel de shirts van de Primavera Ride 2020, de Flandrien Ride 2020 en de Oktoberfest Ride 2o20 zijn wel uitgeleverd.

Riders Club leden

We hebben besloten dat het Riders Club lidmaatschap niet eindigt op 31-12-2020 maar pas op 31-12-2021. Je hebt dus genoeg tijd om het aantal tochten dat het Riders Club lidmaatschap je geeft (Bronze, Silver of Gold) te gebruiken. Voor de ritten waar je al voor ingeschreven stond, blijf je voor 2021 ingeschreven.

Waardecoupon

Op 25 maart 2020 zijn alle deelnemers aan een toertocht die voor 1 juni 2020 zou plaatsvinden, geïnformeerd dat ze een waardecoupon zouden ontvangen. Omdat we alle inschrijvingen één op één overzetten naar 2021 zullen we de waardecoupons NIET meer versturen.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons dit laten weten op info@nltourrides.nl.

We willen je bij voorbaat danken voor je begrip en doen onze uiterste best om tot een soepele overgang te komen.

Heb je suggesties of tips voor zaken die we kunnen verbeteren of aanpassen? Laat het ons s.v.p. weten.

Wil je op de hoogte gehouden worden met een nieuwsbrief meld je dan hier aan.