Corona Crisis

Update – 16 November 2020

Afgelopen jaar hebben vanwege Covid-19 helaas de onze tochten moeten annuleren. Alle inschrijvingen zijn daarbij doorgeschoven naar de 2021 editie.

De inschrijving voor de Primavera Ride 2021 is inmiddels geopend. Ook de inschrijving van andere tochten van NL Tour Rides, in de maanden maart, april en mei, zullen de komende weken hun inschrijving openen.

Omdat we niet verwachten dat we, door de corona maatregelen, alweer op dezelfde wijze kunnen organiseren als de afgelopen jaren hebben we gekozen voor een alternatieve opzet.

We hebben besloten om de tochten van maart t/m mei meer ‘corona-proof’ te organiseren. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid, zodat de kans groot is dat we de tochten ook daadwerkelijk kunnen organiseren. We spreiden elke toertocht over twee (of meerdere) dagen. Degene die al ingeschreven waren voor de 2020 editie krijgen per mail persoonlijk bericht om te ‘her-inschrijven’ middels een unieke code. Je kiest bij herbevestiging van je inschrijving voor een datum en een tijdvak. Wacht niet te lang hiermee want de populaire tijdvakken kunnen snel vollopen.

Bij elke tocht is de inschrijving tevens ook direct geopend voor nieuwe deelnemers.

Update – 1 November 2020

De Gravelty Rudolph en de Gravelty Winter tochten zullen net als de Gravelty Herfst en de Gravelty GPX Rides met een Box en een GPX plaatsvinden. Alle deelnemers krijgen de box thuisgestuurd. Zie de specifieke sites voor meer informatie.

Update – 15 oktober 2020

De recente Corona maatregelen van 14 oktober tot en 15 november 2020 houden in dat de geplande toertochten van de Herfst Ride op 8 en 29 november op een andere wijze ingevuld dienen te gaan worden. Hierover zullen we in de week van 19 oktober nader communiceren.

Bericht – april 2020

Gezien de eerdere Corona maatregelen van de overheid eerder dit jaar heeft NL Tour Rides besloten om al haar 2020 toertochten te verplaatsen naar 2021.

Je inschrijving blijft geldig voor dezelfde toertocht in 2021. We zetten deze integraal over. Dit geldt ook voor extra bestellingen als een wielershirt, pasta, etc. die je hebt gedaan. Hier vind je de (voorlopige) NL Tour Rides 2021 kalender.

Acties

Deelnemers die gebruik gemaakt hebben van onze aantrekkelijke (Early Bird) acties zoals Topdeal inclusief pasta, gratis deelname aan extra toertocht(en), etc. behouden deze aanbieding voor 2021. De codes die je eerder dit jaar hiervoor hebt gekregen, blijven ook in 2021 bruikbaar. Heb je je code al gebruikt dan hoef je niks te doen en schuiven we je inschrijving automatisch door.

Wielershirts

Zoals gebruikelijk zullen we de wielershirts die gekoppeld zijn aan de toertochten in de twee weken voor de toertocht opsturen aan de deelnemers. Voor de deelnemers die voor de optie ‘uitreiken bij de start’ hebben gekozen, liggen de wielershirt klaar op de dag van het evenement. Enkel de shirts van de Primavera Ride 2020, de Flandrien Ride 2020 en de Oktoberfest Ride 2o20 zijn wel uitgeleverd.

Riders Club leden

We hebben besloten dat het Riders Club lidmaatschap niet eindigt op 31-12-2020 maar pas op 31-12-2021. Je hebt dus genoeg tijd om het aantal tochten dat het Riders Club lidmaatschap je geeft (Bronze, Silver of Gold) te gebruiken. Voor de ritten waar je al voor ingeschreven stond, blijf je voor 2021 ingeschreven.

Waardecoupon

Op 25 maart 2020 zijn alle deelnemers aan een toertocht die voor 1 juni 2020 zou plaatsvinden, geïnformeerd dat ze een waardecoupon zouden ontvangen. Omdat we alle inschrijvingen één op één overzetten naar 2021 zullen we de waardecoupons NIET meer versturen.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons dit laten weten op info@nltourrides.nl.

We willen je bij voorbaat danken voor je begrip en doen onze uiterste best om tot een soepele overgang te komen.

Heb je suggesties of tips voor zaken die we kunnen verbeteren of aanpassen? Laat het ons s.v.p. weten.

Wil je op de hoogte gehouden worden met een nieuwsbrief meld je dan hier aan.