Corona Crisis

Gezien de maatregelen van de Rijksoverheid rondom het coronavirus heeft NL Tour Rides besloten om al haar 2020 toertochten te verplaatsen naar 2021.

De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en de samenleving staan op de eerste plaats. We kunnen dus helaas geen invulling geven aan het organiseren van toertochten in 2020.

Je inschrijving blijft geldig voor dezelfde toertocht in 2021. We zetten deze integraal over. Dit geldt ook voor extra bestellingen als een wielershirt, pasta, etc. die je hebt gedaan. Hier vind je de (voorlopige) NL Tour Rides 2021 kalender.

Uiteraard hopen we net als jullie snel weer prachtige fiets-evenementen te kunnen organiseren en beleven, zodat onze deelnemers mooie fiets-ervaringen krijgen. We hebben allemaal een grote passie voor fietsen en die laten we door de huidige situatie niet wegnemen.

IJsselmeer Challenge

Voor de IJsselmeer Challenge zal vooralsnog verplaatst worden naar 13 september 2020. Voor het Fonds Gehandicaptensport is doorgang van dit evenement van groots belang. Deelnemers die hiervoor al ingeschreven hebben zullen we hierover t.z.t. per mail informeren als er nieuws is.

Acties

Deelnemers die gebruik gemaakt hebben van onze aantrekkelijke (Early Bird) acties zoals Topdeal inclusief pasta, gratis deelname aan extra toertocht(en), etc. behouden deze aanbieding voor 2021. De codes die je eerder dit jaar hiervoor hebt gekregen, blijven ook in 2021 bruikbaar. Heb je je code al gebruikt dan hoef je niks te doen en schuiven we je inschrijving automatisch door.

Wielershirts

Zoals gebruikelijk zullen we de wielershirts die gekoppeld zijn aan de toertochten in de twee weken voor de toertocht opsturen aan de deelnemers. Voor de deelnemers die voor de optie ‘uitreiken bij de start’ hebben gekozen, liggen de wielershirt klaar op de dag van het evenement. Enkel de shirts van de Primavera Ride 2020, de Flandrien Ride 2020 en de Oktoberfest Ride 2o20 zijn wel uitgeleverd.

Riders Club leden

We hebben besloten dat het Riders Club lidmaatschap niet eindigt op 31-12-2020 maar pas op 31-12-2021. Je hebt dus genoeg tijd om het aantal tochten dat het Riders Club lidmaatschap je geeft (Bronze, Silver of Gold) te gebruiken. Voor de ritten waar je al voor ingeschreven stond, blijf je voor 2021 ingeschreven.

Waardecoupon

Op 25 maart 2020 zijn alle deelnemers aan een toertocht die voor 1 juni 2020 zou plaatsvinden, geïnformeerd dat ze een waardecoupon zouden ontvangen. Omdat we alle inschrijvingen één op één overzetten naar 2021 zullen we de waardecoupons NIET meer versturen.

Tijdelijke Kleinschalige Pop-Up Toertochten 2020

Hopelijk ontstaat er als gevolg van de verruiming van de overheidsmaatregelen rondom het corona virus in 2020 op enig moment nog wel de mogelijkheid om kleinschalige toertochten te organiseren. Indien NL Tour Rides dit gaat doen, zullen we je hiervoor via onze nieuwsbrieven informeren.

Een eventuele eerdere inschrijving voor een NL Tour Rides toertocht 2020 welke verplaatst is naar 2021, kunnen we helaas niet inruilen voor deelname aan deze eenmalige toertochten. Ook Riders Club leden kunnen de ritten behorende bij hun lidmaatschap niet inzetten. Technisch is dit helaas onuitvoerbaar binnen ons inschrijfsysteem en een handmatige verwerking is zeer foutgevoelig en arbeidsintensief.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons dit laten weten op info@nltourrides.nl.

We willen je bij voorbaat danken voor je begrip en doen onze uiterste best om tot een soepele overgang te komen.

Heb je suggesties of tips voor zaken die we kunnen verbeteren of aanpassen? Laat het ons s.v.p. weten.

Wil je op de hoogte gehouden worden met een nieuwsbrief meld je dan hier aan.