Ride for Ukraine

Fiets mee ten bate van War Child

Geef kinderen uit Oekraïne een veilige plek

War Child zet zich in om kinderen die opgroeien in oorlog, zo snel mogelijk een veilige plek te bieden. Zo ook de kinderen in de Oekraïne. Samen met alle toerwielrenners in Nederland wil NL Tour Rides deze belangrijke missie van War Child steunen.

Veel kinderen in oorlog doen ’s nachts geen oog dicht. Zelfs niet met een knuffel, een liedje of verhaaltje voor het slapen gaan. Nachtmerries spoken door hun hoofd. En overdag? Dan gaat de nachtmerrie door.

Wereldwijd groeien 230 miljoen kinderen op in oorlog. Daardoor ontwikkelen ze angsten waar ze hun leven lang last van kunnen houden. Maar dat hoeft niet. War Child biedt kinderen een veilige plek. Fysiek, maar ook in hun hoofd. Met muziek, sport en spel leren we ze omgaan met hun emoties. Zo zorgen zij ervoor dat kinderen zich weer veilig voelen, dat zij op zichzelf en elkaar kunnen vertrouwen.

War Child is ter plaatse in het grensgebied met Oekraïne. Hier steunen zij maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die in actie zijn gekomen.

Alles met als doel om Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden.

Fiets mee voor War Child

In 2022 fietsten we met de Ride for Ukraïne € 34.362,- bij elkaar voor War Child!

Nu de vreselijke oorlog een jaar oud is en vrede helaas nog lang niet in zicht is, streven we er naar om deze geweldige opbrengst te evenaren of zelfs te verhogen met de 2e editie van de Ride for Ukraïne!

Help je mee?

Fiets tussen 24 februari en 30 juni 2023 1500 km en support War Child door je te laten sponsoren voor deze enorme uitdaging. Om het einddoel te halen, dien je gemiddeld ongeveer 80 km per week te fietsen.

Ride for Ukraine is een virtuele challenge waarbij je in je eigen omgeving kilometers maakt en die upload op ons platform. Met als doel 1500 km te fietsen in ruim 4 maanden tijd. Wij laten je kilometers zien op een virtuele routekaart van 1500 km van de Nederlandse grens naar die van Oekraïne.

De 1500 km van grens tot grens staat symbool voor hoe dichtbij deze oorlog is.

Ga de challenge aan! Schrijf je snel in, want elke trap telt. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

Laat je sponsoren voor War Child

Laat je sponsoren voor War Child

Ga de challenge aan en laat je sponsoren voor deze geweldige prestatie. Na gratis inschrijving voor Ride for Ukraine krijg je 24 februari je startnummer en een link waarmee je een online persoonlijke sponsorpagina kunt maken.

Laat je sponsoren voor War Child gedurende deze Challenge van 1.500 km en steun daarmee de projecten van War Child onder andere voor de kinderen uit Oekraïne. Hoe meer donaties, hoe meer kinderen we kunnen helpen.

Vanuit NL Tour Rides motiveren wij jullie om tot het uiterste te gaan. Hoe hoger je donatiebedrag aan War Child, hoe mooier de beloning!

Haal je meer dan een bepaald bedrag op dan krijg je na de Challenge niet alleen een persoonlijk certificaat, maar ook een mooi item wielerkleding:

Bij € 50 of meer een paar Ride for Ukraïne wielersokken +

Bij € 100 of meer een Ride for Ukraine cycling cap +

Bij € 150 of meer een Ride for Ukraine wielershirt +

Bij € 200 of meer personaliseren we het shirt voor je! +

Bij € 300 of meer een Ride for Ukraine windbody +

Bij € 500 of meer een Ride for Ukraine wielerbroek

Hoe werkt het?

Na de gratis inschrijving ontvang je vrijdag 24 februari je startnummer en een link om je persoonlijke online sponsorpagina te openen.

Je legt de afstand af door fietstochten die je maakt in je eigen omgeving tussen 24 februari en 30 juni te uploaden op de site. Vervolgens kunnen je zien hoever je op de route bent en op welke plek je in het leaderboard staat.

Verder werkt het heel simpel!

 1. Schrijf je in vóór 24 februari 2023 23.59 uur.
 2. Ontvang 24 februari per mail een startnummer.
 3. Fiets je kilometers tussen 24 februari en 30 juni.
 4. Registreer jouw trainingskilometers met Strava of Garmin (niet verplicht).
 5. Upload je kilometers op onze site met jouw startnummer.
 6. Zie jezelf en andere deelnemers terug op een virtuele routekaart die van de grens van Nederland naar de grens van Oekraine loopt.
 7. Onderweg ontvang je per e-mail informatie over hotspots die je virtueel gepasseerd bent en waar je je op de route bevindt.
 8. Heb je de 1.500 km voltooid dan verhuis je naar de Hall of Fame. Na afloop ontvang je een Finishers Mail met gepersonaliseerd digitaal certificaat.

De 1.500 kilometer leg je individueel af wat neerkomt op bijna 80 kilometer per week. Met 1 of 2x fietsen per week moet dat lukken.

Een challenge van 1.500 km is best pittig en wellicht weet je nog niet of je dit de komende 4 maanden wel gaat redden. Schrijf in, start en kijk hoe ver je komt. Het belangrijkste is dat je War Child steunt om kinderen die opgroeien in oorlog te helpen. Samen halen we de oorlog uit een kind!

War Child Ride for Ukraïne Cycling Gear

Laat je support aan War Child en Oekraïne zien

Laat je sponsoren voor War Child gedurende deze Challenge van 1.500 km en steun daarmee de projecten van War Child onder andere voor de kinderen uit Oekraïne. Hoe meer donaties, hoe meer kinderen we kunnen helpen.

Vanuit NL Tour Rides motiveren wij jullie om tot het uiterste te gaan. Hoe hoger je donatiebedrag aan War Child, hoe mooier de beloning!

Haal je meer dan een bepaald bedrag op dan krijg je na de Challenge niet alleen een persoonlijk certificaat, maar ook een mooi item wielerkleding:

Bij € 50 of meer een paar Warchild wielersokken +

Bij € 100 of meer een Ride for Ukraine cycling cap +

Bij € 150 of meer een Ride for Ukraine wielershirt +

Bij € 200 of meer personaliseren we het shirt voor je! +

Bij € 300 of meer een Ride for Ukraine windbody +

Bij € 500 of meer een Ride for Ukraine wielerbroek

Je welverdiende items krijg je medio begin juli, na de challenge, thuisgestuurd.

Ook als je onverhoopt de challenge niet afmaakt maar wel een bedrag aan donaties hebt opgehaald, ontvang je je item(s).

Fiets mee voor War Child in Oekraïne

Elke trap telt!

Op 24 februari 2023 is het alweer een jaar geleden dat de oorlog in Oekraïne in alle hevigheid is losgebarsten. Miljoenen kinderen en families uit Oekraïne zijn op de vlucht voor oorlogsgeweld. Zij hebben direct opvang en psychosociale steun nodig.

Voor kinderen is snelle psychosociale steun van levensbelang. Daarom is War Child op dit moment ter plaatse in Oekraïne. Hier steunen zij maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die in actie zijn gekomen. Alles met als doel om Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden.

Steun de belangrijke missie van War Child. Het is noodzakelijk dat kinderen en families zo snel mogelijk psychosociale noodhulp krijgen.

Fiets jij ook mee? Schrijf je snel in, want elke trap telt.

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. 

Virtuele Route

Ride for Ukraine van de grens van NL naar de grens van Oekraïnie

De route voert van het Drielandpunt in Vaals op de Nederlandse grens naar de grensplaats Permolytz bij de Pools-Oekraïnse grens.

Je legt de afstand af door fietstochten die je maakt in je eigen omgeving tussen 24 februari en 30 juni te uploaden op de site. Vervolgens kunnen je zien hoever je op de route bent en op welke plek je in het leaderboard staat.

Inschrijving

Deelname is kosteloos.

De inschrijving sluit 24 februari 23.59 uur.

 • RIDE FOR UKRAINE 2023
 • Startgelegenheid voor de virtuele ride van 1500km tussen 24 februari en 30 juni 2023
 • Ben je van plan meerdere toertochten van NL Tour Rides te fietsen? Denk dan eens aan de Riders Club.
 • Afstand: 1.500 km
 • Startnummer voor deelname aan de Virtuele Ride for Ukraine
 • Gepersonaliseerd Online Finishers Certificaat
 • Na de finish vermelding in de Hall of Fame

NL Tour Rides

De grootste toertochtenserie van NL

NL Tour Rides is een toertochtkalender met zeer goed verzorgde toertochten voor recreatieve, geoefende en fanatieke toerwielrenners. Onze wielertochten onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder side-programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

In 2023 organiseren we ruim 30 wegtoertochten in de Classic Series & de Tour Ride Series, 10 Gravel tochten in de Gravelty Series, 5 Box Rides in de Box Series en daarnaast nog een aantal unieke virtuele challenges.

Check hieronder onze jaarkalender 2023.

© Copyright - NL Tour Rides