Mission Freedom

5 mei Edition

Fiets mee voor War Child in Oekraïne

De voorinschrijving is gesloten. Alle deelnemers ontvangen woensdag 4 mei een mail met de deelnemersinformatie en de GPX routes. Deelnemers die een Mission Freedom wielershirt hebben besteld hebben inmiddels een track&trace code ontvangen van de zending van hun wielershirt welke ze woensdag 4 mei mogen verwachten.

Wil je nog meedoen stuur dan een mail naar info@nltourrides.nl en we sturen je de GPX files toe. Je kunt vervolgens zelf een vrijwillige donatie doen aan War Child.

________________

Doe mee aan de Mission Freedom 5 mei Edition Toertocht! Schrijf je kosteloos in en doe daarnaast een donatie aan War Child.

Fiets op Bevrijdingsdag 5 mei (of het weekend van 7-8 mei) één van onze 8 Mission Freedom GPX routes.

War Child zet zich in om gevluchte Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden.

Samen met alle toerwielrenners in Nederland wil NL Tour Rides de belangrijke missie van War Child steunen.

Fiets voor de vrijheid en support War Child

Donderdag 24 februari is de oorlog in Oekraïne in alle hevigheid losgebarsten. Geschat wordt dat enkele miljoenen kinderen en families uit Oekraïne de grens over zullen steken – op de vlucht voor oorlogsgeweld. Het aantal mensen op zoek naar veiligheid stijgt elk uur. Zij hebben direct opvang en psychosociale steun nodig.

Voor gevluchte kinderen is snelle psychosociale steun van levensbelang. Daarom is War Child op dit moment ter plaatse in het grensgebied met Oekraïne. Hier steunen zij maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die in actie zijn gekomen. Alles met als doel om gevluchte Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden.

Steun de belangrijke missie van War Child. Het is noodzakelijk dat kinderen en families zo snel mogelijk psychosociale noodhulp krijgen.

Fiets jij ook mee? Schrijf je snel in, want elke trap telt. Een kind hoort niet thuis in oorlog. 

Voor meer informatie lees het verhaal van de zes-jarige Platon, die samen met zijn familie vluchtte uit Kiev, Oekraïne.

Mission Freedom 5 Mei Edition Routes

8 Vrijheid Routes in Nederland

Fiets één (of meerdere) van de 8 bevrijdingsroutes om het belang van vrijheid te benadrukken. Zes routes houden verband met onze bevrijding 77 jaar geleden. De twee andere routes staan symbool voor onze steun aan Oekraïne. Eén route gaat langs het Vredespaleis in Den Haag. De route rondom Amsterdam start en finisht bij het War Child kantoor waar we je van harte welkom heten om op 5 mei een kop koffie te komen halen.

Deelnemers krijgen op 3 mei een mail met daarin de GPX van alle routes. Elke route is ongeveer 70 à 80 km lang. Je kunt de routes beginnen op elk punt op de route.

Je ontvangt bij je deelnemersinfo op 3 mei een gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9. Kopieer de route naar je eigen Komoot-account of download de GPX. In je Komoot account kun je heel eenvoudig het startpunt op de route instellen. Vervolgens navigeer je onderweg via Komoot op je smartphone of via je fietscomputer.

Fiets je mee? Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. War Child stelt een donatie zeer op prijs.

Amsterdam

Den Haag

Schelde, Zeeland

Twente

Overloon, Oost-Brabant

Otterlo, Veluwe

Kapelseveer, Biesbosch

Bergen op Zoom, West-Brabant

Mission Freedom Wielershirt

Laat je support aan War Child en Oekraïne zien

Voor alle deelnemers aan Mission Freedom is er een speciaal wielershirt. Fiets 5 mei in dit ‘Freedom’ shirt, laat zien dat je Oekraïne support en steun direct al War Child.

Je kunt het wielershirt nu bij je inschrijving bestellen voor € 40 inclusief verzendkosten, waarvan € 20 aan War Child wordt gedoneerd.

Dit wielershirt voert transpiratie snel af, heeft een lange rits, lycra mouwen, powerbands en lycra zijpanden voor een perfect pasvorm.

Het wielershirt krijg je 3 of 4 mei thuisgestuurd.

Toelichting: Normaal kost een NL Tour Rides Event wielershirt van Grupetto Cycling tussen de € 54 en € 24 exclusief verzendkosten. Als je het wielershirt bijbesteld dan zie je in het winkelmandje dat we nu slechts € 20 rekenen voor het wielershirt inclusief verzendkosten en dat de donatie van € 20 aan War Child wordt toegevoegd. Je betaalt dus minder dan normaal voor het wielershirt en doneert een heel mooi bedrag aan War Child. Het is geen verplichting het wielershirt te bestellen maar een optie.

NL Tour Rides

De grootste toertochtenserie van NL

NL Tour Rides is een toertochtkalender met zeer goed verzorgde toertochten voor recreatieve, geoefende en fanatieke toerwielrenners. Onze wielertochten onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder side-programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

In 2022 organiseren we ruim 20 wegtoertochten in de Classic Series & de Tour Ride Series, 15 Gravel tochten in de Gravelty Series, 12 Box Rides in de Box Series en daarnaast nog een aantal unieke virtuele challenges.

Check hieronder onze jaarkalender 2022.