SUMMER BOX 2020

Your Tour Ride Kit

Door de Corona maatregelen was NL Tour Rides genoodzaakt om de toertochtenkalender 2020 naar 2021 te verplaatsen. Door de versoepelde maatregelen zijn we inmiddels gestart met de organisatie van een paar kleinschalige Pop-Up Rides.

We kunnen ons echter voorstellen dat je nog geen zin hebt om een toertocht te rijden en liever alleen of met een klein groepje op pad gaat.

Daarom bieden we de NLTR SUMMER BOX aan.

Alles wat je normaal gesproken krijgt bij onze tochten, plus een keuze van drie GPX-routes uit ons rijke bestand van routes. Iedere route bestaat uit 3 afstanden; meestal 80km, 120km en 150km.

Fiets deze zomer drie van onze toertochten als het jou uitkomt. Je kiest drie verschillende GPX routes uit ons rijke aanbod van wel 20 tochten door het gehele land. In de Summer Box zit alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag op de fiets. Inclusief alle faciliteiten en service, die we je normaliter ook aanbieden

Start met een goede kop koffie met de dripping bags van Lucky 13 Coffee. Cyclon Wax Lube zorgt dat je fiets tiptop in orde is. Voor onderweg is er een Maxim sportvoedingspakket met een Sportbar,  Sportgel en bidon (500ml). Na afloop is er een biertje van ons eigen merk Lucky 13 (zelf koud zetten!), plus een pasta van Grand Italia.

De tocht rijd je in een NL Tour Rides wielershirt, want die krijg je er ook bij. En verder nog allerlei voordeelvouchers.  Leuk toch?

De Summer Box krijg je na bestelling thuisgebracht door een Fietskoerier. 

Wat ziet erin?

Drie GPX routes op te geven bij bestelling. Je hebt keuze uit één van de NL Tour Rides toertochten. Iedere route bestaat uit 3 verschillende afstanden; meestal 80km, 120km en 150km.

NL Tour Rides Wielershirt van Grupetto met lange rits, lycra sleeves en powerbands (t.w.v. € 59)

Maxim Sportvoedingspakket met Sportbar, Sportgel en 500 ml bidon (twv € 9)

+ kortingvoucher

Cyclon All Weather Lube 100ml flesje (twv € 9,95)

+ kortingvoucher

5 euro kortingsvoucher op de Eurosport Ride toertocht van NL Tour Rides op 31 mei 2021 in Apeldoorn

Lucky 13; het nieuwe wielrennersbier van NL Tour Rides

2 Lucky 13 Coffee Dripping Bags voor een lekkere kop verse koffie voor de start (zelf even een thermosfles met warm water meenemen)

Italiaanse Sapori koffiekoekjes

Pasta van Grand Italia + recept

Totale waarde van de Summer Box is meer dan € 110 met shirt en meer dan € 60 zonder shirt. De Summer Box inclusief NL Tour Rides shirt kost € 35. Heb je al een NL Tour Rides wielershirt dan kun je de box ook exclusief shirt bestellen voor € 25. De verzendkosten zijn € 6,95.