SUMMER BEER RIDES

Exclusieve toertochten voor (bier)fijnproevers

NL Tour Rides organiseert in de maand juli kleinschalige exclusieve toertochten met de start en finish vanaf 6 bijzondere wielercafé’s en brouwerijen door heel Nederland. De volgende biermerken zijn van de partij: in Eindhoven Kwaremont vanuit de Cyklist, in Utrecht Brouwerij De Leckere van het Werkspoorcafé, in Drenthe Brouwerij Maallust, in Beverwijk Lucky 13 Beer, in Rotterdam Brouwerij Noordt en in Staverden Uddelaer.

Start ‘s ochtends met een goede bak koffie op het terras. Rij samen met je fietsmaten weer eens een mooie tocht zoals je bij NL Tour Rides gewend bent. Na afloop kun je op een gereserveerde plek op het terras een lokaal biertje drinken. Van NL Tour Rides krijg je ook nog een Two Pack bierpakket kado, met twee biertjes van de lokale brouwerij én een Summer Beer Ride bierglas!

SUMMIT RIDES

Exclusieve toertochten voor klimgeiten

De Summit Ride daagt je klimtalenten uit. In de omgeving rondom Arnhem zoeken we alle klimmetjes op en bedwing je meer vele hoogtemeters. Onder andere de bekende Posbank en de Italiaanse Weg zitten in de routes maar ook Monnikensteeg, Sterrenberg, Grebbeberg, Emma Pyramide en de Holleweg.

Op een aantal klimmetjes hebben we een Strava segment uitgezet zodat je je tijden met andere kunt vergelijken. Op 4 en 11 juli is er de Summit Ride | Mortirolo Challenge waarin je in een tocht van 125 km ruim 1250 hoogtemeters. Op 5 en 12 juli is er de Summit Ride | Alpe d’Huez Challenge waarin je in een tocht van 90 km ruim 1060 hoogtemeters.

GRAVELTY SERIES

Exclusieve toertochten voor zandhappers

Gravellen wordt steeds populairder, en niet zonder reden. Het kan eigenlijk op elke fiets, het is vaak wat uitdagender dan de normale wegen en je komt ook nog eens op allerlei mooie plekken. Genoeg reden voor NL Tour Rides om een aantal toertochten uit te breiden met een Gravel variant onder de naam: Gravelty Series. 

Deze zomer zijn er twee Pop-Up Gravel Rides onder de naam Gravelty Summer #1 en #2. Vanuit het hart van de Veluwe, bij Vliegveld Terlet tussen Arnhem en Apeldoorn, start op op 12 en 26 juli voor een Gravel Ride van ongeveer 90 km.

Wees er snel bij want we hebben slechts 100 startplaatsen per Gravelty Summer Ride, verdeeld over 4 tijdvakken.

VIRTUAL RIDES

Voor iedereen die van kilometervreten houdt

NL Tour Rides bied je de komende maanden een paar leuke virtuele uitdagingen aan. Fiets échte kilometers en leg virtueel een aansprekend parcours af, zoals Roma – Milano of Mission Yellow (Nice-Paris). Deze zomer komt de virtuele IJsselmeer Challenge.  Daag jezelf uit, schrijf in en krijg een mooie beloning!

Fiets buiten in je nabije omgeving (of binnen), registreer je fietstocht met Strava of Garmin, upload je gefietste kilometers op onze site en kijk op het leaderbord hoe veel jij en andere deelnemers hebben gefietst.