Fonds Gehandicaptensport

Maakt Dromen Waar!

Maatschappelijk Partner van NL Tour Rides

NL Tour Rides en Fonds Gehandicaptensport

Fietsen is er in Nederland met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan naar school en later gewoon als vervoermiddel. Heel veel Nederlanders gebruiken de fiets ook om heerlijk fit te blijven of de mooie natuur op te zoeken.

Voor de meeste deelnemers aan onze NL Tour Rides is sporten de normaalste zaak. Eén of meer keer per week doen ze wat ze leuk vinden, namelijk heerlijk fietsen.

Helaas is zelfstandig sporten niet voor iedereen zo vanzelfsprekend

De oprichters van NL Tour Rides, zelf ook als fietsfanaten, willen graag een bijdrage leveren aan mensen die steunt nodig hebben om te kunnen sporten. Dan bedoelen we niet diegenen die lui of ongemotiveerd zijn, maar juist mensen die heel graag willen, maar door een fysieke beperking moeilijk kunnen sporten.

Fonds Gehandicaptensport helpt dit te realiseren, van breedtesport tot topsport, dus voor alle niveau’s!

Daarom zetten we ons met onze evenementen in voor Fonds Gehandicaptensport en vragen we onze deelnemers ook een kleine bijdrage te leveren middels € 1,- bij het inschrijfgeld. Mensen met een beperking kunnen daardoor eindelijk ook het plezier van sporten ervaren.

Bij de IJsselmeer Challenge fietsen deelnemers donaties bij elkaar voor het Fonds, door rondom het IJsselmeer te fietsen. Net als alle tochten van NL Tour Rides is de IJsselmeer Challenge ook toegankelijk voor handbikers en tandems.

NL Tour Rides en het Fonds Gehandicaptensport nodigt u van harte uit om deel te nemen aan één of meer van onze tochten.