Welkom Riders Club lid!

  • Een e-mail is ter bevestiging naar je toegestuurd. Onderaan deze e-mail tref je één kortingscode aan (rechts tref je een voorbeeld van deze e-mail aan; in het rode kader (alleen in het voorbeeld aangegeven) tref je jouw kortingscode aan), waarmee je voor Bronze, Silver of Gold, respectievelijk 3, 5 en 7 toertochten gratis mee kunt inschrijven. Bewaar de kortingscode dus goed! De waarde van de kortingscode is Euro 27.
  • Soms is er een actie voor een toertocht van kracht, zoals een toertocht + wielershirt actie, waardoor het inschrijfgeld hoger ligt dan het reguliere bedrag van Euro 27. In dat geval kun je nog steeds gebruik maken van de kortingscode, maar zul je het extra bedrag zelf moeten betalen. Alternatief is dat je wacht op het verstrijken van de actie, waarna je gratis kunt inschrijven met de kortingscode.
  • Het NL Tour Rides 2021 Limited Edition wielershirt + medaillehanger sturen we medio februari 2021 naar je toe.
  • De Cyclon Cadeaubox t.w.v. € 14,50 kun je alleen ontvangen bij (gratis) deelname aan de Cyclon Ride op 27 of 28 maart 2021.
  • Om in te schrijven voor de gratis deelname aan de Cyclon Ride 2021 en voor de gratis deelname aan de Virtual Dutch Champions Ride in maart 2021, krijg je begin februari een code per e-mail toegestuurd.

We wensen je heel veel plezier bij het fietsen van onze toertochten het komende jaar!

Met sportieve groet,
Het team van NL Tour Rides