WINKELMAND CHECKOUT GEREED

In samenwerking met NL Tour Rides lanceert BEAT Cycling Club in 2019 de NL Tour Rides BEAT Series. Een serie van een aantal prachtige toertochten die we voor de leden van BEAT hebben geselecteerd. Je kunt meestal kiezen uit drie afstanden; Intense (60 – 80 km), Endurance (100 tot 120 km) en Epic (140 tot 170 km). 

De NL Tour Rides BEAT Series bestaat in 2019 uit vijf prachtige tochten die een plaats hebben verworven op de kalender van de NL Tour Rides BEAT Series. Dit is een circuit van toertochten, gespreid over Nederland en gereden van maart tot september. De tochten staan voor kwaliteit en professionele wielerbeleving, van start tot finish.

Wat mag je verwachten als deelnemer?

Als lid van BEAT krijg je 25% korting op de normale prijs voor deelname. We hebben bij iedere tocht een speciale ontvangstbalie ingericht voor de BEAT leden, waar je wordt ontvangen door een BEAT ambassadeur. Kom jij in je BEAT shirt? Dan krijg je ook nog eens een gratis BEAT bidon voor bij de tocht.

Hoe kan ik deelnemen?

Om deel te nemen moet je aangesloten zijn als lid van BEAT. Wanneer je lid bent, vul je bij inschrijving op pagina 2 van het inschrijfformulier bij kortingsbon de onderstaande kortingscode in.

Kalender NL Tour Rides BEAT Series 2019

7 april 2019 Flandrien Ride, Breda inschrijven via www.flandrienride.nl met de kortingscode beat-fr19 

19 mei 2019 Gran Fondo Rosa, Oosterbeek inschrijven via www.granfondorsa.nl met de kortingscode beat-gfr19

23 juni 2019 Gran Fondo Veluwe, Vaassen inschrijven via www.granfondoveluwe.nl met de kortingscode beat-gfv19

6 juli 2019 Le Tour Ride, Amsterdam inschrijven via www.letourride.nl met de kortingscode beat-ltr19

14 september Clásico España, Den Bosch inschrijven via www.clasicoespana.nl met de kortingscode beat-ce19

Code is per evenement eenmalig voor 1 inschrijving te gebruiken.